Topp 10

NY BLOGG: idasrecensioner.se

Här hittar ni mina favoriter bland böcker, serier och filmer.

01 FILM: Five Feet Apart   –  ABSOLUTA FAVORIT!

Att en film kan framhäva så mycket känslor inom en är helt fantastiskt. Detta är min senaste, och absoluta favorit. I Five Feet Apart möter man passion, kärlek, sorg och en underbar handling som värmer hela kroppen. Jag tipsar er om denna, den är helt fantastisk.

02 SERIE: Outlander

En spännande, rörande och kärleksfylld serie där man träffar en kvinna som åker tillbaka i tiden. Jag gillar denna serien eftersom handlingen är så otroligt välgjord och unik. 

03 FILM: The Greatest Showman

En film med musik, känslor, glitter och fantastiska karaktärer. Många gånger under filmen ville jag ställa mig upp och börja dansa, det är den mest fantastiska känslan, ellerhur? Denna filmen är verkligen värd sin plats på min topp 10 lista!

04 SERIE: Grey’s anatomy

En klassisk serie med 16 säsonger och en av mina absoluta favoriter. Det finns förmodligen ingen där ute som inte hört talats om Grey’s Anatomy, men den förtjänar verkligen sin plats i stålljuset. 

05 BOK: Älska, Glömma och förlåta

Älska, glömma och förlåta är en ny favorit i listan. Det var ett tag sedan jag läste en sån välskriven bok som denna. Lori Nelson Spielmans böcker fyller alltid en med känslor och denna är inte en besvikelse. 

06 SERIE: Self Made

En verklighetsbaserad miniserie på Netflix som handlar om den första kvinnliga miljonären i världen. En unik och konfliktfylld serie som är en nykomling på min topp 10 lista. Om du inte sett den, gör det!

07 SERIE: Reign

En serie på Netflix där intriger möter kärlek. Jag fullkomligt älskar denna serien, både för att skådespelarna är helt fantastiska men också för att man aldrig tröttnar. En så välgjord serie som denna förtjänar verkligen att vara med på min topp 10 lista!

08 BOK: Hemligheternas Skafferi

En ny bok bland mina favoriter, här blandas sjukdomar och mysterier och allt genom väl genomtänkta meningar. Om du inte har läst Hemligheternas Skafferi, så har du ett stort tips till läs-listan.

09 BOK: Det kommer alltid en ny himmel

Oj vad denna boken framhäver känslor inom en, för varje sida sjunker man djupare och djupare in i handlingen. Detta är en välskriven, genomtänkt bok som är värd att läsas. 

10 FILM: The Age Of Adaline

En unik film som skildrar en kvinna som har stannat på en speciell ålder, den är spännande och känslosam och ett bra tips för er som gillar unika kärleksfilmer.